Retourbeleid QSneaker.nl

1. Retourtermijn
Bij QSneaker.nl heeft u het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

2. Voorwaarden voor retourneren
Om gebruik te maken van dit recht, dient het product onbeschadigd en in originele staat te zijn. Dit betekent dat de sneakers niet gedragen, beschadigd of anderszins in waarde verminderd mogen zijn. Zorg er ook voor dat het product goed verpakt is en dat alle labels en verpakkingen intact zijn.

3. Retourneren via e-mail of contactformulier
U kunt uw retour aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected] of door gebruik te maken van het contactformulier op onze website. Vermeld in uw bericht uw ordernummer en de reden van retour (indien van toepassing). Wij zullen vervolgens instructies sturen over hoe u het product kunt retourneren.

4. Terugbetaling
Zodra uw retourzending door ons is ontvangen en gecontroleerd, zullen wij het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, terugbetalen. De terugbetaling zal via dezelfde betaalmethode worden uitgevoerd als waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd.

5. Vragen
Heeft u vragen over ons retourbeleid of het retourproces? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected] of via het contactformulier op onze website.